Blog

Rauvisio brilliant akrillaminát

A Rauvisio brilliant akrillaminát még hangsúlyosabbá teszi az aktuális bútortervezési és lakótér-kialakítási irányzatokat. A Rauvisio brilliant a ragyogó mélységi hatásának köszönhetően kiváltja a kiváló minőségű lakkozott elemeket a felület kialakítása során, és kiemelkedő formatervezést tesz lehetővé a függőleges bútorfrontok bevonásakor.

Bővebben >>

13 új dekorszín

Az eddig is igen széles munkalap választékunkat tovább bővítettük 13 db 38mm vastag termékkel.

Bővebben >>

Matt fekete dekoratív szekrénylábak

Végre matt fekete színben is elérhetőek a legnépszerűbb 50 mm átnérőjű, állítható magasságú dekoratív szekrénylábak.

Bővebben >>

Lábazati előlapok fényes fehér és matt fekete színekben

A modern bútoroknál is gyakori a lábazati előlap használata. Erre kínálunk most újabb, jól működő megoldásokat.

Bővebben >>

Home Box gardrób rendszer

A gardrób szekrények és szobák ma már a modern otthonok elengedhetetlen részét képezik. Ezért nem mindegy, hogyan, milyen helykihasználással és esztétikummal tároljuk ott a különböző ruhaneműket. A Home Box gardrób rendszer segít önnek a rendet rakni a gardróbban!

Bővebben >>

10 tipp a kis konyha berendezésére

Egyesek konyhájában elfér a hatalmas házibuli vendégeinek fele, akik kedélyesen csevegnek a jókora étkezőasztal körül ülve, és még arra is marad hely, hogy közben a házigazda a konyhapult mellett tüsténkedjen, ha elfogyott a harapnivaló. Másnál viszont még a kettesben reggelizés is problémás, és ha kinyitjuk a hűtő vagy a tűzhely ajtaját, más már be sem tud lépni a helyiségbe.

Bővebben >>

6 tipp az előszoba berendezésére

Az előszobának nem feltétlenül kell csupán átjáróként szolgálnia – a lakás teljes értékű helyisége is lehet, amennyiben gondot fordítunk a berendezésére, és nem csupán a cipőknek és a kabátoknak hagyunk itt egy talpalatnyi helyet. A legtöbb lakásban nem áll rendelkezésre széles folyosó, és természetes fény sem árad az előszobába, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne rendezhetnénk be a helyiséget otthonosan. Az alábbiakban erre adunk néhány tippet.

Bővebben >>

8 tipp a kis hálószoba berendezésére

Egy kis helyiségben is érezhetjük magunkat komfortosan; egy hálószobába pedig elég egy ágy és egy éjjeliszekrény ahhoz, hogy nyugodtan aludjunk. Nem fogjuk túl kicsinek, nyomasztónak érezni a szobát, ha a helyiség berendezésénél megfogadjuk az alábbi tanácsokat.

Bővebben >>

Hogyan rendezzünk be egy kis erkélyt?

Az erkély egy darabka természetet csempész az otthonunkba, legyen akármilyen kicsi. Nyaranta jól esik kiülni reggelizni, meginni egy csésze kávét munka után, vagy este itt borozgatni a párunkkal az étkező helyett. Egy kis méretű erkélyt, ahol szinte csak egy asztal és két kerti szék fér el, azonban elég nehéz úgy berendezni, hogy ne keltse egy apró zug érzetét. Az alábbiakban ehhez nyújtunk segítséget.

Bővebben >>

Tippek a gyerekszoba berendezéséhez

Ideális esetben a gyerekszoba berendezése a gyermekkel együtt „növekszik”, változik: a jól kombinálható és átalakítható bútorok nagy segítséget nyújtanak a szülőknek, hiszen nekik köszönhetően a szoba nemcsak a kicsi néhány éves koráig, hanem akár később is a gyermek kényelmes és praktikus élettere lehet.

Bővebben >>

7 bútordarab, amelyre nem feltétlenül van szükségünk.

Saját otthonunk berendezése mindig nagy kaland – főként, ha az első lakásról van szó. Így nem csoda, ha a beszerzendő bútorok listáját már akkor összeállítjuk a fejünkben, amikor még meg sem kaptuk a kulcsokat. Sok bútordarabról azonban csak a megvásárlása után derül ki, hogy nem is használjuk, csak foglalja a helyet, és csökkenti a rendelkezésünkre álló teret. 

Bővebben >>

Hogyan válasszuk ki az ideális ebédlőasztalt?

Egy modern otthonban az ebédlőasztal nemcsak a vasárnapi ebédek és a baráti vacsorák színhelye, így a bútordarab kiválasztása előtt gondoljuk át az alábbiakat.

Bővebben >>

Hogyan találjuk meg a tökéletes ágyat?

Az ágy az otthonunk egyik legfontosabb berendezése. Egy mondás szerint a cipőnk és az ágyunk kiválasztására kell a legnagyobb gondot fordítanunk, hiszen vagy az egyikben vagyunk épp vagy a másikban. Való igaz, hogy napi 8 órát, azaz életünk mintegy egyharmadát alvással töltjük, így nagyon nem mindegy, hogy a fekhelyünk kényelmes, esztétikus és hívogató-e vagy sem. Az ágynemű, a paplan, a párna és a matrac kiválasztása mellett – és előtt – az ágykeret beszerzésére is kiemelt figyelmet kell fordítanunk.

Bővebben >>

Milyen az ideális dohányzóasztal?

Egy dohányzóasztalnak rengeteg feladata van: újságokat és magazinokat tartunk rajta, ide tesszük le a kávénkat vagy a borunkat beszélgetés közben, feltesszük rá a lábunkat, hogy kényelmesebb legyen a tévénézés, illetve a gyerekek is e köré telepednek le, ha rajzolgatni szeretnének. Ráadásul a bútordarab általában a szoba közepén kap helyet, így alapjaiban határozza meg a nappali stílusát. Így vásárlás előtt meg kell győződnünk arról, hogy minden fontos szempontot figyelembe vettünk.

Bővebben >>

A tökéletes tévéállvány kiválasztása

A tévéállvány alapjaiban határozhatja meg a nappali hangulatát, így nem mindegy, milyet választunk az új tévének. De új készülék vásárlása nélkül is lecserélhetjük a bútordarabot, hogy teljesen új arcot adjunk a helyiségnek vagy akár az egész lakásnak.

Bővebben >>

Hogyan válasszunk kanapét a nappaliba?

Ami jól mutat egy lakberendezési katalógusban, egy online magazinban vagy épp az elképzeléseinkben, még nem biztos, hogy a nappaliban is jól fog. Ezért a szoba egyik legfontosabb berendezésének kiválasztásakor érdemes átgondolnunk az alábbi szempontokat.

Bővebben >>

Milyen bútorral ékesítsük a kertet?

Egy kert önmagában bármilyen gyönyörű is, sokszor rászorul arra, hogy különféle kerti bútorokkal gazdagítsuk. Céljuk nem csak az, hogy szebb legyen az udvar, hanem az is, hogy tartalmasan és kényelmesen tölthessük ott időnket.

Bővebben >>

A tökéletes fürdőszobabútor ismérvei

A fürdőszoba berendezése dilemmák sorozata. Milyen szín illik a csempéhez? Kád vagy zuhany? Biztosan elférünk majd? A kulcs, természetesen a gondos tervezés.

Bővebben >>

Milyen bútort vásároljunk a gyerekszobába?

Akinek gyereke születik, annak gondolnia kell arra is, hogy lakását biztonságosan rendezze be, elkerülendő a sérüléseket, baleseteket. De milyen szempontok szerint választhatunk valóban biztonságos bútort?

Bővebben >>